Ktorý typ plechovej garáže zvoliť

Hlavným faktorom pre výber vhodnej plechovej garáže by mal byť účel na aký plánujete garáž používať. Najčastejším dôvodom pre kúpu plechovej garáže je garážovanie auta. Ďalším účelom môže byť skladovací priestor na náradie, materiál behom stavby, záhradný domček (kôlňa) pre uskladnenie kosačky, záhradného nábytku a pod., dielňa, garáž pre hasičskú techniku a vybavenie, skladovanie vyradeného elektromateriálu a pod.

 

PLECHOVÁ GARÁŽ AKO DOČASNÉ RIEŠENIE

 

V prípade, že je prvotným účelom pre ktorý garáž kupujete skladovací priestor počas stavby Vášho domu, môžete sa vybrať dvomi cestami. Prvá je zadováženie dočasnej garáže v základnom prevedení zo žiarovo pozinkovaného plechu. Taká garáž je naozaj lacným riešením, a to vrátane dopravy a montáže. Ak však počítate s tým, že po dokončení stavby domu si postavíte murovanú garáž alebo zadovážite lepšiu montovanú, tak Vám určite nebude vadiť ani obyčajnejší vzhľad tejto plechovej garáže. Výhodou je aj to, že občasné škrabance, ktoré garáži spôsobíte manipuláciou s náradím v jej okolí, Vás nebudú až tak mrzieť. Vybrať si môžete z ponuky garáží START. Garáže START tiež často využívajú firmy ako skladovací priestor na rôzne veci napr. pneumatiky, stavebný materiál a pod.

U garáží START je možné upraviť konfiguráciu tak,aby čo najlepšie vyhovovala vašim potrebám. V prípade, že potrebujete garáž alebo sklad, ktorý budete využívať dlhodobo, odporúčame v konfigurátore zvoliť zosilnenú konštrukciu z uzavretých profilov. Voľbou konštrukcie z pozinkovaných profilov alebo ošetrením konštrukcie vrchným náterom zvýšite životnosť garáže. Ak bude garáž stáť na viditeľnom mieste a chcete, aby do prostredia zapadla, môžete zvoliť práškovo lakovaný plech vo farbe podľa Vašeho výberu a okrem toho aj množstvo ďalších doplnkov.

 

PLECHOVÁ GARÁŽ K DLHODOBÝM ÚČELOM

 

Druhou cestou je zadovážiť si na začiatku stavby domu kvalitnú montovanú garáž, ktorá Vám vydrží desaťročia.Počas stavby ju využijete ako sklad na materiál, náradie a neskôr ako garáž na auto, záhradnú techniku alebo na čokoľvek iné. V množstve prípadov sa jendá o ekonomickejšie riešenie ako v prvom prípade, pretože túto garáž budete využívať neporovnateľne dlhšie a vyššie počiatočné investície sa rozložia do množstva rokov používania tohto výrobku. V tomto prípade odporúčame vyberať si z garáží kategórie PREMIUM a WOOD. Tieto garáže sú ideálne ako riešenie na stálo. Svojim vzhľadom Vás budú dobre reprezentovať, majú vždy zosilnenú konštrukciu z uzavretých profilov, sú z farebného práškovo lakovaného plechu alebo z plechu v dekore dreva, majú plechové lemy na rohoch stien a na streche, výklopnú bránu za cenu dvojkrídlovej a pod.